Dragă Domnule Intruziune

Venea uneori intruziv iar atunci când nu primea ce credea că își dorește: pedepsea, se răzbuna, umilea, lua cu forța.  Tot ceea ce făcea era să încerce cu disperare să își ascundă rana și să pună în gaura din piept ceva care să o astupe.
M-am oprit într-o zi și l-am privit în ochi. I-am spus:
-Te văd. Intri val vârtej ca să demonstrezi cine ești. Ca să dovedești că ești bun, că meriți, că ți se cuvine.
E firesc … ai trecut prin focuri ca să supraviețuiești. Ai luptat cu animale mai mari ca tine și a fost nevoie să îți arăți mereu puterea pentru a putea duce seminția mai departe. Ai tăiat capete de hidre și ai văzut moartea cu ochii de atâtea mii de ori.
Pe umerii tăi a fost lăsată hrana și cuibul iar tu ai avut nevoie să scoți la iveală toate uneltele.
Nu ai obosit de atâta alergat? Nu ai obosit să fii mereu cu ochii în patru ca să nu ți se întâmple ceva? Nu ai obosit să tragi războiul ăsta după tine? Nu ai obosit să fii mereu în competiție cu… tine? Cu mine? Cu noi?

Te invit să te așezi. Să tragi adânc aer în piept. Să închizi ochii. Am să mă așez lângă tine și am să îți spun o poveste.
Am să stau azi mărturie a tuturor femeilor care te-au creat. Am să stau azi mărturie a primei femei care a pus presiune pe tine.

Am să stau azi mărturie a primei femei care te-a sedus și te-a înlănțuit cu miresme și vrăji și ți-a șoptit cuvinte dulci și goale în urechi.
Am să stau azi mărturie a primei femei care te-a primit între coapsele ei fără să te iubească.
Am să stau azi mărturie a primei femei care s-a folosit de tine și te-a legat de ea, transformându-te în canibal.
Am să stau azi mărturie a primei femei care ți-a tăiat părul și ți-a luat puterea. Am să stau azi mărturie a primei femei care te-a trădat. Am să stau azi mărturie a primei femei care te-a făcut dependent de sânul ei și te-a aruncat în deșert să rătăcești, departe de sufletul tău.
Am să stau azi mărturie a primei femei care te-a legat la ochi.
Am să stau azi mărturie a primei femei care s-a răzbunat și care din inconștiență și necunoaștere de sine te-a abandonat.
Am să stau azi mărturie a primei femei care ți-a chinuit copiii pentru a te vedea suferind. Am să stau azi mărturie a primei femei care ți-a omorât copiii pentru a te îngenunchea.
Am să stau azi mărturie a primei femei care te-a adus pe lume și te-a păstrat pentru ea din posesivitate, luându-ți libertatea de a te cunoaște pe tine dincolo de ea.
Astăzi stau mărturie a primei femei care îți cere iertare pentru tot ceea ce ți s-a întâmplat, în numele tuturor femeilor care au contribuit la crearea ta în separare.

Am să stau la capul tău și am să-l mângâi. Am să îți învelesc spatele care ustură de la atâtea bice. Am să-ți spăl rănile și am să te veghez.  Am să stau alături de tine.
Tu să te odihnești. Pentru că în noaptea asta, tu ai să te întorci în brațele Sufletului tău, acolo unde îți este locul și unde ți-a fost întotdeauna. Iar mâine când te vei fi trezit din somn, ai să știi cine ești cu adevărat, Fiu al Soarelui!

Soundtrack (click aici): Anillah – Medicine Chant

Zeus_-_Ascension
 Zeus – http://godofwar.wikia.com/wiki/Zeus

One thought on “Dragă Domnule Intruziune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s