Iubire fără identitate

Să ardem plăcerile de moment pentru satisfacția pe termen lung.

Te-am căutat peste tot. Am văzut sclipiri din Tine în toți bărbații care mi-au mângâiat vreodată chipul. Și am încercat să te prind într-unul dintre ei, să te păstrez puțin mai mult, să pot să mă uit în ochii lui și să zic: Te-am găsit! În sfârșit… te-am găsit! Și cumva te-ai estompat. Prinzându-te, ai dispărut ca un fum.

Apoi într-o noapte, ai venit și mi-ai spus că te-am redus la un singur bărbat și că tu nu ești doar acolo. Că tu ești peste tot. Că ești liber.
Apoi într-o noapte am venit și ți-am spus că m-ai redus la o singură femeie și că eu nu sunt doar acolo. Că sunt peste tot. Că sunt liberă.
Și mi-ai luat tot din calea mea, nu m-ai lăsat să mă agăț de nimic. Nu mi-ai dat voie să am nicio fantezie. Nu mi-ai dat voie să merg nicio clipă beată și să uit de Tine, să uit de Mine.

M-ai lăsat dezbrăcată. Am mers pe străzi așa, rătăcind, crezând că mi-am pierdut mințile. Cu gâtul arzându-mi de o sete ce nu putea fi potolită decât de acea Iubire, pe care o aflasem cândva demult, dinainte să prind forme și după care tânjeam ca o nebună.

Apoi am renunțat să te mai caut să te prind și te-am lăsat să vii când simțeai să fii.
Într-o zi, când credeam că e totul pierdut și că nu mai e nicio șansă, în acea zi în care norii erau gri- cenușiu iar vântul era rece, s-au deschis cerurile și m-ai învăluit cu Prezența Ta. M-ai luat pe sus și m-ai pus în cel mai sigur loc din lume, în inima Ta. Acolo unde exist fără condiții. De atunci nu ai mai plecat vreodată.

Azi te-am văzut în mișcările pomului din fața ferestrei și am plâns de fericire că ești atât de multă viață. Am plâns de fericire știind că ești în tot și în toate și că fiind fără identitate ești mereu prezent în prezentul meu.

Sountrack (click aici): Marceli Pontes – Shantala – Om Mata Kali

cosmic shiva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s