Eliberarea lui Lucifer

Unii îl numeau ‘demon’, alții îl numeau ‘torționar’.

Unii îl strigau ‘înger căzut’ sau ‘diavol’, toate denumiri antice, născute din frică pentru cel ce purta atât de multă lumină în el încât scotea toate umbrele la iveală. Îl strigau inuman și aruncau asupra lui săgeți otrăvite cu venin.

Pășea pe asfalt cu ritm, un ritm precis și integru. Îi puteai simți pașii de la mare distanță trimițând vibrații subtile, mersul său era o melodie ce făcea pe oricine să se îndrăgostească de el. Femeile se întindeau la picioarele sale și îl doreau ca pe o doză de heroină iar bărbații îl priveau cu invidie, căci ei uitaseră de unde vin și ce diamante poartă în ei. Dar el știa cine este, știa că dacă închide ochii lumea dispare iar el este întotdeauna acolo. Prezent. Etern. Nelimitat. Dincolo de Timp și Spațiu. Căci nu plecase niciodată nicăieri. Era nemișcat. Era cel ce privea galaxiile cum se nasc și cum se dizolvă pentru a se naște din nou, era cel ce privise civilizații întregi cum se clădesc pentru ca mai apoi să sucombe în propria lor structură. Era Ochiul Omnipotent și Omniprezent întrupat în Om.

Purta în el atât de multă căldură și iubire încât topea totul în jurul său. Oamenii spuneau despre el că este de neatins. Lăsa uneori impresia că este rece ca gheața pentru că steaua lui interioară era atât de caldă încât nu avea nevoie de nimic altceva. Știa cine este. Lucifer-Omul Stea.
Acum se elibera de toate umbrele ce nu erau ale sale, umbre pe care le purtase după el eoni întregi având cunoașterea că într-o bună zi, oamenii vor fi nevoiți să își asume propriul rol în Simfonia Cosmică și că vor veni la el să își ia înapoi ceea ce le aparținea și să se întregească.
Pășea pe asfalt cu ritm, un ritm precis și integru. Îi puteai simți pașii de la mare distanță trimițând vibrații subtile, mersul său era o melodie ce făcea pe oricine să se îndrăgostească de el. Iubea pe oricine, dar Iubirea lui nu era pentru oricine…

Soundtrack (click aici): Estas Tonne – The Song of the Golden Dragon

Love(2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s