Traversează cu mine!

– Uneori nu îți mai simt prezența în prezentul meu. Și când se întâmplă asta am impresia că te-am pierdut. Iar golul din stomac este cumplit. Pare că durerea aia o să dureze o eternitate.

2600_250

Îi zâmbi și îi răspunse:

– Traversează cu mine! Uneori nu îmi mai simți prezența pentru că îmi schimb semnalul, emit de pe alte frecvențe, din alt loc în spațiu, iar tu, dacă ești atentă să mă vezi doar în dreapta ta nu o să îți dai seama că m-am mutat puțin în stânga ta. Nu înseamnă că am plecat. 

Ea îi mângâie obrazul, apoi sprâncenele și ochii. El o sărută pe frunte.

– E ca și cum traversez strada. Dintr-o dată sunt pe cealaltă parte a străzii. Tot eu sunt. Nu te-am părăsit niciodată. Fă-ți curaj și traversează cu mine. Ai să descoperi că suntem mereu împreună indiferent pe ce parte a străzii suntem și că mai mult, avem libertatea și flexibilitatea de a ne mișca în voie unul pe lângă celălalt fără să ne pierdem unul de altul. Iubirea are caracteristica aceasta de a face sufletele să fie împreună indiferent unde se află oamenii lor. Inima nu cunoaște distanță. Îi face să se întâlnească în miezul ființei, acolo unde sunt în eternitate Unul.

Daniel Waples (the Hang Drum Project) – First Rain

sunrise-from-space-14216-1920x1200

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s