Lumi paralele

Cu cât se uitau mai mult unul în ochii celuilalt cu atât erau mai transparenți și cu atât coborau și urcau simultan în profunzimea galaxiilor ce se oglindeau una în cealaltă.

Avea ochii clari și curați, irizații albastre ca pietrele prețioase. Granat. Galaxia din care provenea era plină de aceste pietre valoroase care își schimbau culoarea din albastru-verzui în mov intens, aurore boreale, stăpânire de sine iar el adusese cu el culoarea casei sale.

Avea ochii clari și curați, irizații portocalii ca pietrele prețioase. Paianite. Galaxia din care provenea era plină de aceste pietre valoroase care reflectau explozii de supernove, naștere-renaștere, schimbare constantă iar ea adusese cu ea culoarea casei sale.

O secundă ce dură o veșnicie, o secundă de privit, atât era necesară pentru a lumile paralele să se observe una pe cealaltă și să se recunoască una într-alta. Să se oglindească în interiorul infinitelor posibilități pe care le aveau.

Asemeni galaxiilor din care provenea fiecare dintre ei, aveau să treacă unul pe lângă celălalt și să meargă mai departe, urmând pulsația firească a vieții, urmând bătaia de inimă a vieții. În întâlnirea lor schimbaseră praf de stele, fiecare era acum mai bogat cu câte o piatră prețioasă pe care nu o mai cunoscuse până atunci.

Soundtrack (click aici): SUDUAYA EP “Autumnal Retreat”

26060171_1972966976296354_1278406398417387513_o
Artwork by: Sean Allum (Elohprojects) – Astralship

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s