Interviu cu Prometeu

“Life without liberty is like a body without spirit.” – Kahlil Gibran

8069e-prometheus

– Prometeu, spune-mi cum ai ajuns Creator Conștient?
– E doar un portal de trecere, un loc suficient de mic cât să nu îl vadă nimeni însă suficient de mare cât să încapă întreg Universul prin el. Se numește Singularitate și are gustul Libertății.
– Şi cum se ajunge acolo?
– Prin intenție, încredere și foc lichid. Există suficientă fuziune nucleară în Cosmos cât să ajungă pentru toată lumea. Ieși din credința limitativă că unii sunt serviți și alții servitori: stăpâni-sclavi, dominatori – dominați, prăzi – prădători. Știu că așa este construită viața – însă este programarea inițială, automată, pentru evoluție și supraviețuirea speciilor. În momentul în care devii observator al sistemelor de viată începi să le influențezi. Observatorul influenţează particula.
– Cum se face asta fără să atragi atenția și să disturbi ordinea lucrurilor?
– Regulile pot fi remodelate cu foarte mare ușurință,  fără a fi distruse sau încălcate, e o schimbare care se poate petrece natural, la fel de natural ca respirația. Atunci când ai încredere în viață te poți lăsa modelat de ea, pentru că vei știi că flexibilitatea este cea mai mare forță de înaintare. Flexibilitatea se strecoară printre asteroizi și printre gloanțe și intră în găuri atât de mici încât să nu fie văzute de nimeni dar prin care să încapă întreg Universul, Un Univers flexibil. Să reușești să ai toate chipurile fără să ai niciun chip, pentru că în realitate nu ai niciun chip.
Știi cine mai e flexibil? Sunetul.
– Şi acum ce?
– Acum te apuci de cântat.

(click aici) Soundtrack: Querox & Phaxe – Tripical Moon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s